Primorska


Ko punca predlaga, da greva na morje, jaz pa v hribe, se pogovoriva in prideva do kompromisa, ter greva na morje...:) No, v resnici sva se oba strinjala, da morava kak dan preživeti na obali. Tako sva se odpeljala na obalo in se sprehodila v soline.Kljub pozni jeseni so bile temperature prijetno visoke.

Ker so stranske ceste bolj zanimive, sva se podal po stari cesti. Tam sem zgroženo spoznal, da Eva še nikoli ni bila v Hrastovljah. To luknjo v splošni izobrazbi sva kar najhitreje odpravila.


Če pa sva bila že ravno v bližini, pa sva si šla v jesenske barve odete gozdove nad spodmole Veli Badin. Ušesa Istre, nad Sočergo so tudi v teh dneh presenetljiv kraj. Čaroben v zadnjih žarkih dneva in jesenskih barvah.Ruj.

Meditacija na toplem soncu

Ekipa..:)Naravni most.


Cerkev Sv. Kvirika pri Sočergi. Nekoč sva se "švercala" za pokopališkim zidom in se igrala z risanjem s svetlobo. No, sedaj baje policija kontrolira travnik in odganja vrečarje. Bojda je to posledica nadzora bližnje meje. Vsekakor je tudi večerni obisk tega mističnega kraja nekaj posebnega.


Ni komentarjev: